Rain promotor worden? Rain Soul en Core exclusief verdelen!

Become More

Promotor worden vanaf €110,20 incl. uw eerste doos

« Promotor worden bij Rain International »

Aangezien de producten van Rain nog maar net verdeeld worden in de Benelux, heeft u de kans om er als eerste bij te zijn! De verkoop en promotie van de producten gebeurt niet zoals bij de meeste bedrijven, die zelf investeren in promotie en distributie.

In dit geval maken wij promotors deze reclame (marketing), waarvoor wij een vergoeding ontvangen i.p.v. de vele andere tussenbedrijven in een normale keten. 

De manier van verkopen is te vergelijken met deze van Tupperware, waar u enkel en alleen de producten kan aankopen via promotors. De producten zult u nooit ergens anders in de handel terug vinden. 

De zakelijke opportuniteit bij Rain International is natuurlijk stukken groter, aangezien dit een volledig nieuwe markt is en waar grote potentiële promotors nog niet aan het werk zijn!

Via een promotor kan de klant online bestellen op de officiële website van Rain International. Promotors moeten dus nooit zelf stock aanleggen. Zo ontloopt u het risico om over te blijven met onverkoopbare stock goederen.

U kunt op twee manieren geld verdienen bij Rain International. Enerzijds door de directe verkoop van producten aan eindklanten. Anderzijds kunt u geld verdienen op de promotors die u aanwerft. U wordt in totaal uitbetaalt op 9 verschillende manieren. Een daarvan is de direct verkoop aan eindklanten, de 8 andere zitten op het promotors niveau.

Meer weten over het Rain International Compensatieplan? Contacteer ons dan snel via de contactpagina

Join our team now!

Promotor worden

 

Met Rain zijn uniek compensatieplan, worden promotors uitbetaalt a.d.v. 9 bonussen. 

Meer weten? Contacteer ons!

Skype: rainteambenelux