Rain Team België

Our mission is to inspire you and help your dreams become a reality.

Change your thoughts and you change your world.

~Norman Vincent Peale
Rain Soul Belgïe

Het Rain Team België

Wij zijn een team, met gemotiveerde mensen, die u graag helpt de geweldige producten van Rain International te ontdekken en de zakelijk opportuniteit die hiermee gepaard gaat.

Wij zijn een groep zeer kritische mensen en willen graag met u delen waarom wij er toegekomen zijn om de producten van Rain International te promoten. 

Ons goed gevoel bij het bedrijf en hun producten, plus de opportuniteit om als eerste team de Belgische markt te veroveren, zijn voor ons de doorslaggevende factoren!

Laat ons hopen, dat u binnenkort ook deel uitmaakt van ons team!

Waarom wij doen wat we doen?

Wij houden ervan om te doen wat we graag doen. Onze passie over de geweldige producten van Rain International over te brengen naar andere mensen.

Bent u gedreven en opzoek naar een nieuwe uitdaginging uw leven?

Together, we will be able to move mountains and change the world for the better.

Een beetje meer over mijzelf.

Hallo, mijn naam is Vincent.

Ik ben geboren in Brugge, België, van welke ik een trotse burger ben. Ik vind het fantastisch om in zo’n leuk stadje geboren te zijn en dank daarvoor mijn ouders. 

Van kleins af wist ik al, dat ik iets wou ondernemen in mijn leven. Ik heb altijd gedroomd om volledig zelfstandig te kunnen werken, zonder vast te zitten aan een nine-to-five-job.

Na mijn studies als Digital Marketeer, heb ik mij op veel verschillende projecten gestort om te zien wat mij het meeste zelfvoldoening geeft.  Zin in een fulltime bureaujob had ik abosluut niet.

Gelukkig rond 1 Juni 2015, sprak een zakenpartner mij aan over de mogelijkheid om als eerste een product op de Belgische markt te lanceren. Een leuke opportuniteit en een start van nieuw verhaal.

Nu enkele maanden en veel research later,  zijn we opgestart met ons eerste Belgische team. Mensen die mijn volledige verhaal willen horen, mogen mij steeds contacteren. 

Groetjes

Vincent & Rain Team België

 

Over ons
Rain Soul