Wat is Rain Core?

Wat is Rain Core?

RAIN CORE – De krachtcentrale van de natuur.

« Rain Core als Detox! »

Denk er maar eens over na, detoxen op basis van zaden. Een zaadje bevat van binnen een hele plant voordat deze spruit. Het is niet toevallig, dat zaadjes, het kleinste deel van de meeste planten, de meest robuuste vorm van de voedingsstoffen voor planten bevatten en de basis zijn van al de producten van Rain International.

Rain behoudt de krachtige voordelen van zaden door gebruik te maken van een koude persing zodat voedselrijke oliën en meel uit zaden kunnen worden gewonnen zonder gebruik te maken van chemicaliën en hoge warmte (die de voedingswaarde effectief kunnen doen verminderen). De door Rain toegepaste verwerkingsmethode levert de hoogste kwaliteit bestanddelen op met de meest krachtige voordelen.

Bijvoorbeeld, Rain Core bevat zaden van Mariadistel en veenbes (cranberry), bekend om zowel hun ontstekingswerende eigenschappen als eigenschappen die ten goede komen aan het DNA. Daarnaast kunnen chlorella en aloë vera je nieren, huid en je spijsvertering ten goede komen, en ook je immuunsysteem stimuleren. Zaden zijn de onbezongen helden in het gezonde voedsel dat we elke dag zouden moeten eten, en ze zijn de hoofdbestanddelen van dit opmerkelijke product van Rain Core. Een ideale Detox!

Detox je lichaam met Rain Core.

Organen zijn van wezenlijk belang. Het is belangrijk dat ze hun werk optimaal kunnen doen.

 

Organen zijn prachtige biologische machines die een leven lang kunnen meegaan, maar leeftijd en arbeid eisen hun tol. Stel je de vele orgaansystemen van je lichaam (cardiovasculaire, spijsvertering, excretie, het immuunsysteem, enz.) maar voor als een nauwkeurige en nauwgezet werkende motor met een perfect getimed binnenwerk en tandwielen.

Je longen brengen je jouw zuurstof, je hart levert dat zuurstof aan de andere organen via je slagaderen en je bloed, dat eveneens voedingsstoffen vervoert, die verteerd zijn door je maag en je darmen en gefilterd zijn door de nieren, enzovoort. Als jouw interne motor niet regelmatig kan bijtanken door middel van eersteklas voedingsstoffen, zou je gezondheidsproblemen kunnen gaan ondervinden.

Rain Core

ZWART KOMIJNZAAD

Rain_Core_BlackcuminEr zijn honderden onderzoeken gedaan naar zwarte komijn, die hebben aangetoond dat stoffen van de zaden van zwart komijnzaad gezondheidskwalen helpen bestrijden.
Zwarte komijnzaden bevatten meer dan 100 chemische verbindingen, waaronder enkele die nog niet zijn geïdentificeerd. In aanvulling op wat aangenomen wordt dat het hèt primair werkzame bestanddeel is, kristallijn nigellone , bevatten zwarte komijnzaden:thymoquinone, beta-sitosterol, myristinezuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, proteïne, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3,foliumzuur, calcium, ijzer, koper, zink en fosfor.

MARIADISTELZAAD

Rain_Core_Milk_ThistleDe bladeren, vruchten en zaden van de Mariadistel worden al eeuwen lang als een natuurlijk preparaat gebruikt. Mariadistel is één van de meest krachtige leverontgiftende middelen van de wereld.
Veel mensen hebben door het gebruik van Mariadistel een indrukwekkende verbetering van diverse gezondheidsproblemen gezien. De actieve antioxidant -verbinding binnen Mariadistel is het flavonoïde complex genaamd silymarin. Deze antioxidant is een van de krachtigste leverontgiftende middelen. Een studie heeft uitgewezen dat silymarin het glutathiongehalte in de darmen en in de lever met maximaal 50 procent verhoogt. Stimulatie van glutathion helpt de darmen te beschermen tegen beschadiging door ontstekingen.

VEENBESSENZAAD

Rain_Core_CranberryEen van de meest voedzame delen van veenbessen is het zaad. De olie uit het cranberry zaad bevat een hoog gehalte aan meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, fosfolipiden, fytosterolen en grote hoeveelheden antioxidanten die verschillende gezondheidsvoordelen bieden.

 

 

BOERENKOOL

Rain_Core_KaleBoerenkool wordt beschouwd als een van de meest voedzame groenten in de wereld en staat bekend als de “oorspronkelijke superfood.” Boerenkool bevat grote hoeveelheden zwavel en voedingsvezels.
Zwavel is eigenlijk de derde meest voorkomende mineraal in het lichaam. Het helpt de spijsvertering, de opname van vet, en de regulering van de bloedsuikerspiegel. Naast het feit dat zwavel en vezels grote ontgifters zijn , stimuleren deze ook gewichtsverlies. Dit feit, in combinatie met het lage calorie- en vetgehalte maakt boerenkool een ideaal voedingsmiddel.

 

CHLORELLA

Rain_Core_ChlorellaChlorella, afgeleid van eencellige algen, wordt in tal van Aziatische landen al lang gegeten en is een echte ‘superfood’. Chlorella is een echte “voedings-krachtcentrale”. Het bestaat uit ongeveer 60 procent eiwit, die je dezelfde kwaliteit eiwit verschaft als eieren je leveren. Het is ook een goede bron van vetoplosbare vitaminen, choline, essentiële mineralen en vezels.

 

 

SPIRULINA

Rain_Core_SpilurinaSpirulina is een van de meest bestudeerde voedingsmiddelen op onze planeet. Studies in de afgelopen tien jaar alleen al hebben aangetoond dat regelmatige consumptie van spirulina bij kan dragen tot een verbetering van de hersenfunctie, kunnen helpen bij het verbeteren het aantal witte bloedcellen, antistoffen stimuleren, de gezondheid van de lever stimuleren en nog veel meer. Spirulina kan ook helpen bij bijna elk tekort aan voedingsmiddelen vanwege zijn onvergelijkbare concentratie van vitaminen en mineralen.

 

TARWEGRAS

Rain_Core_Wheat_grassTarwegras is de jonge scheut van de tarweplant. Tarwegras bevat geen tarwegluten, en wordt door vele voedingsexperts beschouwd als een voedingsmiddel met bijzondere eigenschappen. Tarwegras is, door de samenstelling, een superfood. Dit komt door de hoge concentratie van chlorofyl, vitaminen, mineralen en enzymen die in tarwegras zitten. Klinische studies hebben bevestigd dat tarwegrassap en tarwegrasextract diverse gezondheidbevorderende eigenschappen hebben. Tarwe gras werkt als een krachtige antioxidant.

 

PAARDENBLOEM

Rain_Core_DandelionDe wortels, het sap en de bladeren van de paardebloem hebben een heilzame werking op het lichaam, variërend van het verbeteren van de leverfunctie tot aan het bestrijden van huidaandoeningen. Paardebloem wordt in verschillende culturen voor diverse toepassingen gebruikt. Het is inmiddels geen geheim meer dat deze plant een veelzijdige en verbluffende werking op het lichaam heeft.

 

 

ALOE VERA

Rain_Core_Aloe_veraAloë Vera kan een krachtig middel zijn. Het kan helpen om de spijsvertering en/of het darmstelsel te kalmeren.

Aloë Vera is een van de oudste bekende medicinale planten. In het oude Griekenland gebruikten de artsen de plant in hun recepten, terwijl de oude Egyptenaren de plant niet alleen gebruikten als medicijn maar ook als levenselixer, voor huidverzorging en bij het balsemen van hun faraos.

 

BLADGROEN

Rain_Core_ChlorophyllinChlorophyl (bladgroen) wordt van oudsher gebruikt omdat het bijdraagt aan een frisse adem en een prettige lichaamsgeur. Pas later werd chlorofyl ingezet vanwege de krachtige inwendige reiniging van de darmen en je lever.  Bovendien is chlorofyl rijk aan magnesium, een belangrijk mineraal dat het lichaam helpt het zuur-base -gehalte in je lichaam in evenwicht te brengen .