Wat is Rain Soul? Ondek de geheimen van zaden!

Wat is Rain Soul?

RAIN SOUL ACTIVEERT VERFRIST  EN herstelt

WE VERDIENEN ALLEMAAL EEN LEVEN VOL VITALITEIT, ENERGIE EN GELUK.

Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. Rain Soul is de eerste die de geconcentreerde kracht van de zaden in hun meest ongewijzigde staat benut om heerlijke, krachtige pakjes met pure voeding te maken.

Door 100% te focussen op de bron van alle voeding heeft Rain International een compleet nieuwe productcategorie gemaakt. Rain Soul is hun eerste product in het assortiment. Als we gezond zijn, voelen we ons geweldig en zijn we op ons best. We kunnen alles bereiken.

Helaas kunnen slechte voeding, verhoogde milieutoxines, blootstelling aan chemicaliën en een afname van de lichamelijke conditie een reeks van slopende kwalen aan ons lichaam veroorzaken. Rain Soul zijn krachtige infusie van zaadvoeding verfrist lichaam en geest.

Voor de wetenschappelijke vooruitgang waarvan we vandaag genieten, moesten mensen vertrouwen op kennis over de gezondheidsvoordelen van verschillende zaden die van generatie op generatie doorgegeven werd. Zaden zijn de basis van het leven. Ze groeien uit tot planten, kruiden en vruchten en voeden miljarden mensen.

NIET GENETISCH GEMODIFICEERD

Rain Soul

De ingrediënten van Rain’ Soul zijn niet genetisch gemodificeerde organismen. Dit betekent dat ze geen producten bevatten die in het laboratorium veranderd zijn.

Ggo’s (genetisch gemodificeerde organismen), zijn nieuwe organismen gemaakt in een laboratorium met behulp van genetische modificatie / manipulatietechnieken.

We gebruiken geen schadelijke pesticiden of andere, natuur veranderende processen; Rain Soul  staat voor natuurlijke zaden.

KOUD PERSEN

Het geheim zit niet alleen in de zaden, maar ook hoe we de geconcentreerde voeding uit die zaden verkrijgen. We gebruiken een uniek proces van koud persen dat de zaadvezels, die uit antioxidanten, essentiële vetzuren, fosfolipiden, opgeloste mineralen en phytosteroïden bestaan, van de lipiden scheidt. Zelfs de zaadvezels bevatten wateroplosbare antioxidanten.

Wanneer de natuurlijke verbindingen van het zaad zijn geperst, is een krachtige concentratie van natuurlijk behouden energie gecreëerd. We laten dit in al onze producten absorberen. Dit proces tast de voedingswaarde van zaden niet aan, in tegenstelling tot agressieve chemische of extreem warme methoden.

Je zult je sterker en gezonder voelen – wetend dat je de zuiverste vorm van energie hebt ingenomen en veel van onze klanten vertellen hun eigen verhalen over hoe Rain Soul hun gezondheid heeft verbeterd.

ZWART KOMIJNZAAD

Zwarte komijn het eerste belangrijke ingrediënt in Rain Soul (ook bekend als Nigella sativa) heeft een geschiedenis van meer dan 2500 jaar. Ze werden zelfs in Toetanchamons tombe gevonden.Sinds de jaren 60 zijn er meer dan 650 wetenschappelijke studies geweest die de voordelen van zwart komijnzaad aantonen.

Zwart komijnzaad is een adaptogeen – wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam verhoogt. Honderden studies zijn op zwart komijnzaad uitgevoerd waaruit blijkt dat de verbindingen van de zaden met de bestrijding van gezondheidsproblemen helpen.

Naast kristallijn nigellone wat als het primaire actieve bestanddeel wordt beschouwd, bevatten zwarte komijnzaden: thymoquinone, beta sitosterol, myristinezuur, palmitinezuur, palmitoleïnezuur, stearinezuur, oliezuur, linolzuur, linoleenzuur, arachidonzuur, eiwit, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, foliumzuur, calcium, ijzer, koper, zink en fosfor.

Klik hier voor meer informatie over zwarte komijnzaad

ZWART FRAMBOZEN ZAAD

Rain Soul

Dit is het 2de ingredient in Rain Soul. Dit dit zaad bevat krachtige  fytonutriënten zoals ellagitannine en anthocyanen. Deze antioxidanten zoeken en verwijderen vrije radicalen. (meer informatie over vrije radicalen). De fytronutriënt “ellagitannine” komt  voor in de meeste bessen heeft het hoogste gehalte in frambozen.

Om het volledige onderzoek te lezen waarom zwart frambozen zaad gezond is voor je. Lees dit onderzoek van de Amerikaanse universiteit van Maryland: https://umm.edu/health/medical/altmed/herb/grape-seed

CHARDONNAY DRUIVENPITTEN

Rain Soul

Chardonnay druivenpitten, het derde ingrediënt in Rain Soul, bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratrol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s). De krachtigste daarvan zitten in druivenpitten, want het bevat 95% OPC’s, dit is meer dan enig ander antioxidant extract.

Proanthocyanidinen zijn bijzonder waardevol voor de gezondheid van de hersenen en cognitieve functies als gevolg van het smoren van vrije radicalen en tegen collageen beschermingseffecten. Chardonnay druivenpitten hebben grote ontstekingsremmende voordelen en dragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en stralende huidskleur.

D-RIBOSE

Rain Soul

D-Ribose is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam, die zich met zuurstof en ATP (adenosine trifosfaat) verenigt om energie te geven aan elke cel. Ribose is ook aanwezig in RNA (ribonucleïnezuur), dat één van de voornaamste informatiedragers van levende organismen is.

Echter, als ons lichaam een abnormale verhoging van de vrije radicalen ervaart als gevolg van trainen, dagelijkse stress, te veel roken, overmatige inname van verzadigd vet, onderdrukt immuunsysteem, veroudering, enz., raakt het lichaam vermoeid en wordt minder efficiënt in het produceren van D-Ribose om cellulaire energie bij te vullen. D-ribose levert een synergetisch effect aan Rain Soul’s mengsel van chardonnay druivenpitten, zwarte frambozen zaad en zwart komijnzaad. Voor meer info over D-ribose Klik hier.


Rain Soul

Officiële documenten i.v.m. Rain Soul

Rain Soul

Klik hier om te downloaden.

Rain Soul

Klik hier om te downloaden.

Rain Soul

Klik hier om te downloaden.

 

Brunswick Lab – ORAC 5.0 Score

Er zijn vijf belangrijke reactieve species in het lichaam: peroxyl radicalen, hydroxylradicalen, peroxynitriet, superoxide anion, en singletzuurstof. Total ORAC biedt een middel voor de totale antioxidante kracht van een voedingsproduct/voedingssupplement tegen de vijf belangrijkste reactieve species. De verbindingen in Rain Soul bieden een antioxidante bescherming tegen al deze radicalen.

Rain Soul ORAC Score

7300 is door de USDA aanbevolen dagelijkse gemiddelde ORAC waarde van groenten en fruit in de Verenigde Staten. Brunswick Labs heeft de ORAC score van SOUL op 8990 gemeten.

Een zakje met Soul verslaat dagelijks aanbevolen groente en fruit score met 1690.

Klik hier voor de website van Brunswickslab.